Saturday, October 6, 2007

De laatste dag....


Kia orana allemaal, hoe is ie daar?

Hier is alles okay, ondanks de muggen.... ze vinden ons heel erg lekker, wij zijn zelf wat minder enthousiast.

Gisteravond hebben we een tentje in Mauri opgezocht om te eten, erg lekker en gezellig. Het tripje terug naar het resort, op de scootert (de vergelijking met Annie en Bob de Rooy gaat wel enigszins op), was wel apart. Het is hier stikdonker; je krijgt het gevoel in een zwart gat te rijden. Achter je helemaal niets, voor je alleen de straal van de koplampen, boven je een prachtige sterrenhemel en onder je zwart asfalt, waar af en toe een krab oversteekt. Er staat hier een behoorlijke noordoosten wind, haren zijn dus netjes in de plooi.
Vandaag dus de laatste dag op Aitutaki, de laatste dag van onze vakantie. We tellen de lange reis dus niet mee als vakantie.
Vanavond om 19.10 (12 uur vroeger dan in NL) vertrekken we naar Rarotonga, met Raortonga Air. Zie boven het vliegtuigje op het vliegveld van Aitutaki.
Om 23.45 vliegen we pas door naar Los Angeles, met Air New Zealand. Op zondagmiddag rond 12u zullen we op LAX landen (zondagavond in NL).
Om ca. 18u plaatselijke tijd vertrekken we met de KLM naar Amsterdam, waar we op maandag rond 13.15 hopen aan te komen.
Vandaag gaan we nog wat plaatsjes bekijken met de brommer. Het is nu zwaar bewolkt, maar (nog) wel droog. Kunnen onze teerverbrande huidjes een beetje bijkomen van al die zonneschijn. Verder zien we wel. Het is allemaal erg mooi geweest!
Tot de volgende blog!

No comments: