Friday, September 28, 2007

Ni sa moce, Fiji! Vinaka!!

Bula allemaal,

Een laatste groet vanuit Fiji..... Allereerst allemaal hartelijk bedankt voor de mails en smsjes naar aanleiding van onze bruiloft! Heel leuk!

We zijn zojuist met de helikopter van het resort naar Nadi Airport gebracht, wat een belevenis! Helaas kunnen we nu vanaf deze plek geen plaatje uploaden, maar wat een mooie foto's kun je maken zeg, vanuit zo'n wiekenwagen! De piloot maakte nog even een rondje om het resort op Matamanoa vast te kunnen leggen op de chip.
We hebben zojuist de laatste papierwinkel van de bruiloft afgerond, hebben even koffie gedronken en gaan straks naar de gate.
Het is nu zaterdag 29 september, kwart voor tien. We vliegen rond 12.15 naar Rarotonga waar we rond 17.30 aan zullen komen, op vrijdag 28 september.

Onze tijd in Fiji is fantastisch geweest, een echte aanrader. Niet alleen vanwege het klimaat; de mensen zijn echt super, en Fiji geeft een perfecte mix van cultuur, natuur en Westers comfort. Jammer dat we nu al weg gaan, aan de andere kant zijn we ook erg benieuwd naar de Cook Islands.

Ni sa moce, vinaka en tot de volgende blog!!

No comments: