Thursday, September 27, 2007

We zijn getrouwd!

Bula iedereen,

We hebben een nieuwtje: we zijn vandaag om 13u (en wel op 28 september, de weblog geeft niet de juiste datum aan) plaatselijke tijd op het strand van Matamanoa getrouwd! We hadden ontzettende mazzel met het weer, en alles was perfect geregeld. Wie heeft er immers twee Fijiaanse krijgers als getuige en een Fijiaans bruidsmeisje?
Uiteraard hadden we al een en ander voorbereid en moeten regelen in Nederland. Maar de "wedding coordinator" hier ter plekke, Pita, heeft een geweldige job gedaan en het ons hier erg naar de zin gemaakt. Na de ceremonie op het strand hebben we champagne gedronken en zojuist het diner gehad. Het is een heerlijke dag geweest!



We hebben niemand iets verteld van onze plannen. Sommigen kunnen dit misschien niet zo leuk vinden. We hebben lang getwijfeld, maar het is onze keus geweest om dit op deze manier te doen. Nogmaals, wij hebben een geweldige en bijzondere dag gehad. Al waren jullie er niet bij, maar jullie waren zeker in onze gedachten.

Morgen naar de Cook Islands, zoals al eerder vermeld, en dan start de honeymoon (goed aangevoeld Aad!). We gaan een dagje terug in de tijd.... twee huwelijksnachten dus! :-)

Ciao for now, ook van onze Italiaanse vrienden die foto's hebben gemaakt, ni sa moce!
Tot de volgende blog!

while snorkeling, on our wedding day
we met a giant manta ray
it said "oi oi oi"
i wish you happiness and joy

No comments: